Notícies

VEDRUNA PALAMÓS ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DEL NOU PROJECTE DE LA FUNDACIÓ VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ

Tarragona ha estat l’escenari triat per les escoles Vedruna de tot Catalunya per la posada de llarg del nou projecte de la Fundació Vedruna Catalunya Educació.

D’aquesta manera 1600 persones entre professorat, associacions de pares i mares i convidats han donat cita al palau de congressos tarragoní per començar una nova etapa en la que els 36 centres escolars de Catalunya, entre ells Vedruna Palamós, treballaran coordinats sota la direcció de la mateixa Fundació. D’aquesta manera les escoles Vedruna busquen afrontar els reptes de futur d’una manera conjunta per continuar consolidant el projecte educatiu adaptant-lo a les necessitats del segle XXI.

La trobada va començar amb la benvinguda de Montserrat Espinalt,  presidenta de la Fundació Vedruna Catalunya i va comptar amb la presència del catedràtic de pedagogia Miquel Martínez que va engegar un debat amb diferents col.laboradors tan mediàtics i coneguts com Pilarín Bayés, l’actriu Mont Planas, el periodista Arcadi Alibés,  l’esportista Santi Carda, la diputada Marta Rovira i Marta Pascal, tots fortament implicats amb el projecte educatiu Vedruna.

L’acte va estar amenitzat per les actuacions de Guillem Roma, Nyandú i Neus Mar i les colles castelleres de Tarragona entre altres.

Sota lemes com  “Si anem junts és millor” o “Viure no és estar viu, viure és l’actitud davant la vida” la jornada va donar pas al nou curs educatiu 2017-18.

 

Podeu veure algunes fotos aquí:  enllaç a les fotos.

 

Glòria Pruneda

Cap de comunicació Vedruna Palamós