Notícies

Activitats de l'escola al mes de març

Al llarg d’aquest mes de març a l’Escola Vedruna Palamós no hem parat. La setmana del 6 al 10 els alumnes de 1r i 3r d’ESO varen estar enfrascats en projecte del segon trimestre. El dia 16 vàrem celebrar el Dia de les Matemàtiques. El dia 18 l’escola va organitzar la Jornada de Portes Obertes. I finalment el dia 22 els alumnes de 1r i 2n de batxillerat varen desplaçar-se fins a Barcelona per visitar el Saló de l’Ensenyament.

 

El projecte del segon trimestre

Aquesta vegada els alumnes de 1r i 3r d’ESO varen haver d’enginyar-se-les per a fer sabó a partir d’oli reciclat. L’objectiu no era només fer el sabó, sinó també explicar detalladament el seu procés d’elaboració a partir de textos informatius en català, castellà i anglès. A més van haver de dissenyar tota una campanya de publicitat i màrqueting del producte i tot un estudi empresarial de costos de fabricació. Paral·lelament varen completar el projecte amb la fabricació d’altres dos productes que podien escollir lliurement.

Podeu veure les fotos seguint el següent vincle: Fotos

 

El dia de les matemàtiques

Aprofitant la celebració de les proves Cangur que tenen lloc arreu del país, l’Escola va decidir dotar de més contingut a la jornada dedicant-la enterament al món de les matemàtiques. És per això que un cop es varen acabar les proves Cangur a les 10 del matí, tots els alumnes de secundària varen haver de resoldre en grup tot un seguit d’enigmes matemàtics que un cop solucionats, oferien unes pistes que conduïen a la resolució final: la troballa d’un tresor amagat. Els alumnes varen xalar de valent.

Podeu veure les fotos seguint el següent vincle: Fotos

 

La Jornada de Portes Obertes

Va ser una jornada exitosa. Varen visitar-nos diverses famílies interessades en les diferents etapes educatives que ofereix el nostre centre. Els visitants varen poder passejar per l’escola acompanyats pels professors corresponents a cada etapa i varen rebre tot l’assessorament que necessitaven. Aquesta és una bona manera de donar-nos a conèixer, però cal dir que estem oberts sempre a rebre a tothom qui vulgui veure casa nostra a qualsevol hora de la jornada lectiva al llarg de la setmana.

Podeu veure les fotos seguint el següent vincle: Fotos

 

Visita al Saló de l’Ensenyament

Aquesta és una activitat imprescindible pels alumnes de 1r i 2n de batxillerat. En el Saló troben tota la informació que necessiten tant dels estudis universitaris com del mòduls de formació professional. Els alumnes de 1r troben els primers continguts per començar a pensar que estudiaran quan acabin el batxillerat i els de 2n acaben de confirmar - o desestimar- allò que tenien pensat fer. Aprenen a moure’s enmig d’un allau d’informació anant a la recerca d’allò que més els interessa i comencen a familiaritzar-se amb una realitat (la de la gran ciutat) que ben aviat alguns d’ells viuran de ben a prop.

Podeu veure les fotos seguint el següent vincle: Fotos