Notícies

Esquiada Batxillerat 2017

De vegades allò que es té més a prop és allò que més costa de valorar i aprofitar. Nosaltres tenim la sort de viure en una comarca privilegiada on podem gaudir del mar i la muntanya. Detectada una certa mancança  dels nois i noies en tot el que feia referència a la pràctica dels esports d’hivern i seguint ja el que s’ha convertit en una tradició a l’escola per els alumnes de batxillerat, es va programar una estada de dos dies a Vallter 2000 els dies 22 i 23 de febrer.

 Aquesta activitat està integrada dins el programa d’Educació Física de l’escola. Tot coordinat per un tècnic de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern amb la col.laboració de diversos monitors.

Els objectius generals del programa són ajudar en la formació integral dels alumnes, educant mitjançant l’esport a l’aire lliure a respectar i gaudir de la muntanya. Amb l’aprenentatge dels esports blancs els alumnes adquireixen habilitats com la coordinació, l’equilibri, el valor i la confiança que els ajudaran en el desenvolupament de les seves aptituds físiques.

Volem remarcar que en aquesta estada no només és important la pràctica de l’esquí o snow, sinó també l’espai de convivència que es crea, els alumnes s’ajuden i es motiven i es coneixen fora l’àmbit escolar.

Podeu veure les fotos seguint el següent enllaç:  Fotos