Notícies

Moltes gràcies!

Gràcies al vostre esforç i generositat us fem saber que aquest any hem aconseguit 1.872,82 € dins la Campanya de solidaritat. Aquest import s'ha aconseguit a través de l’activitat de la “Xocolatada solidària” i amb la recollida de diners. Les vostres aportacions es destinaran a ajudar la comunitat Vedruna a Haití i el Servei d’Assistència Bàsica Immediata de Palamós (SABI).

A continuació us detallem els dos projectes esmentats anteriorment i amb els quals ens sentim orgullosos de col·laborar:

  • La comunitat Vedruna a Haití ens va demanar ajuda urgent després de la tragèdia de l’huracà Matthew el mes d’octubre passat. En aquest país, la comunitat Vedruna compta amb una l’escola on s’atén a nens i nenes dels 4 al 10 anys, aproximadament. Les funcions de l'escola són moltes i diverses:

    • Proporcionar una educació bàsica.

    • Garantir una nutrició bàsica i un accés als recursos sanitaris bàsics.

    • Dur a terme programes de potabilització d'aigua.

    • Crear llocs de treball i programes d'autoproveïment (motivar i col·laborar perquè la gent de la zona es formi i siguin capaços d'autogestionar-se).

  • El SABI (Servei d’Assistència Bàsica Immediata) de Palamós és un recurs que s'ofereix des de Càritas a aquelles persones que es troben en una situació greu per falta de recursos econòmics. El SABI és un servei complementari a l'Espai de Distribució d'Aliments (EDA) de Palamós. Les aportacions econòmiques van destinades a ajudar amb les despeses de manteniment del local i dels electrodomèstics, a més de les despeses ordinàries d'aliments, productes d'higiene personal, productes de neteja, consums d'aigua, llum i gas.Estem molt contents de la xifra aconseguida i volem agrair l'esforç que feu, any rere any, per a participar a la Campanya de Solidaritat de l’escola.

Moltes gràcies, de tot cor!

Equip de Pastoral

 

Podeu veure algunes fotos seguint aquest enllaç:  Fotos.