Notícies

Creuer segon de Batxillerat

Potser resulta estrany fer el viatge de final de curs durant el mes d’octubre, però d’aquesta manera els professors ens asseguren que estem més concentrats la resta del curs, potser tenen raó! El motiu principal de fer el viatge durant el principi de curs és que així ens queda la resta d’any per treballar i poder preparar bé la selectivitat.

És un viatge molt esperat i que ens fa molta il.lusió perquè  durant tot el curs de primer de batxillerat hem estat fent moltes activitats que ens han permès anar a un creuer a un preu molt asequible.

Realment tota la feina feta ha valgut la pena!

Aquest mes d’octubre hem fet tots junts un creuer pel Mediterrani. Ha estat una setmana de convivència molt intensa on hem creat un vincle molt especial entre tots nosaltres i amb les professores que ens han acompanyat, la Maite, la Glòria i la Montse.

Hem tingut l’oportunitat de fer moltes visites culturals (Roma, Mallorca, Sardenya i Pompeia i Nàpols). A causa de la mala mar el capità va decidir suspendre l’escala a Toulon, llàstima! També hem gaudit de les activitats a bord (balls, pàdel, karaoke…) i hem assaborit una gastronomia la mar de variada. Ens hem divertit vestint-nos cada nit amb el codi que ens marcaven en el vaixell (la nit de gala fèiem molt de goig i ens vèiem tan diferents que no paràvem de fer-nos fotografies).

Han estat un dies que, de ben segur, no oblidarem mai!

 

Podeu veure les fotos opriginals aquí: Fotos creuer