Notícies

Comiat 4t d'ESO

La Glòria, l’Elena i la Mireia. Les vostres tutores de 4t. Tres persones que hem tingut el plaer d’acompanyar-vos els vostres últims anys a l’ESO. Les tres, molt diferents (com podeu observar i ja deveu saber). Tenim diferent caràcter, humor, forma de vestir, manera de pentinar-nos... però el que ens uneix és més fort que el que ens separa: vosaltres. Els nostres alumnes preferits!!!

Tots vosaltres també sou diferents. Cadascú té el seu ritme de vida (n’hi ha alguns que no us estresseu mai!), les seves pors, il∙lusions i inquietuds. Com aquestes flors, teniu diferents colors i olors i, com elles, heu crescut, us heu sabut adaptar malgrat les adversitats i ara teniu la  recompensa: ja us heu graduat!

Toca acomiadar-nos i donar per acabat el nostre viatge amb vosaltres. Fins aquí les rialles,  cridòries, tocs d’atenció, somriures i més rialles. Avui us diem un “fins aviat” de tot cor i de tot cor desitgem que tingueu un camí ben llarg i que, sobretot, gaudiu del paisatge i de totes les flors que trobeu al vostre pas. Molta i molta sort!

Fotos