Exàmens de cambridge

Gràcies a un acord entre la Universitat de Cambridge i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, els centres adscrits a la FECC podem realitzar els exàmens de Cambridge al nostre propi centre a través de Merit School des de l’any 2008, amb condicions econòmiques específiques.

La preparació per als exàmens de Cambridge aporta als nostres alumnes motivació, confiança, avantatges en la vida real, la possibilitat de demostrar els seus coneixements d'anglès, amb l'obtenció d'un certificat de reconeixement internacional.


Es tracta dels nivells KET(A2), PET(B1) i FCE(B2), avançant en les 4 destreses, comprensió auditiva, comprensió lectora, expressió oral i expressió escrita.


91 alumnes es van presentar a les proves de Cambridge, es van fer els speaking exams per el FCE el divendres dia 10 de juny i els Exams de KET, PET i FCE el dissabte dia 11 de juny de 2016. També es van examinar amb nosaltres 9 alumnes de l’escola Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

Ens estem convertint en un dels centres amb més alumnes presentats de la província.

La convocatòria d’enguany és el 10 de juny de 2017.

Esperem poder continuar oferint aquest servei !
També et pot interessar...

Preinscripció Curs 2017-18

Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2017-18 el 23 de març i finalitza el 4 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document ...

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

El nostre batxillerat

Un projecte rigorós i familiar per a preparar-nos per a la universitat.  

llegir més »