Exàmens de cambridge

Una vegada més , el departament de llengües estrangeres dins el projecte multilingüe dona la possibilitat a tots els nostres alumnes de fer els exàmens de Cambridge KET, PET i FCE.

Considerem que són una manera excel•lent perquè els estudiants guanyin confiança, millorin el seu anglès, es mantinguin motivats i vegin el progrés que han realitzat.


D’altra banda cada cop més, les empreses exigeixen que la formació dels seus empleats estigui acreditada amb certificats oficials. I des de ja fa uns anys les universitats catalanes exigeixen el nivell B2 (First Certificate) perquè un graduat pugui aconseguir la seva titulació universitària.

Un dels nostres objectius amb el projecte multilingüe , és donar totes les eines per a que la majoria de l’alumnat quan deixi l’escola hagi aconseguit un bon nivell d’anglès i que el puguin certificar tots aquells que ho desitgin.


La convocatòria d’enguany serà el 9 de juny. Us anirem informant.


Arxius d'interès


També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

Jornada de Portes Obertes 2018

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »