Què fem?

Dins aquest apartat us detallem les funcions de l’Equip i les activitats que anualment duem a terme. Si voleu saber-ne més, podeu consultar la pestanya de notícies de la pàgina web de l’escola.
Les funcions de l’Equip de Pastoral es poden concretar en els punts següents:

 1. Despertar inquietuds a través de les emocions i el coneixement d’un mateix, fent incís en la importància de reflexió i de la meditació, accions incloses en el Projecte Marc de Pastoral.
 2. Ser els propulsors i els dinamitzadors de les celebracions emmarcades dins l’any litúrgic i d’altres dates assenyalades.

  1. Campanya de la solidaritat (novembre). La Campanya, que inclou una Xocolatada solidària, i va destinada a diferents organitzacions solidàries, principalment les lligades a l’entorn Vedruna o dins del marc associatiu de la  vila de Palamós.
  2. Celebració de l’any litúrgic (Nadal, la Quaresma, La Pasqua).

  3. Dia Escolar de la Pau i la No-Violència (30 de gener).

  4. Festa de Santa Joaquima de Vedruna (22 de maig).

 3. Orientar el professorat tant en el currículum de la matèria de cultura religiosa com en la concreció del lema del curs*.
 4. Proposar al claustre de professors les diferents trobades existents entre les escoles Vedruna de Catalunya, i coordinar-ne la participació.
  1. Amb alumnes: Trobades amb alumnes de 5è de primària a Vic, convivències d’un dia al Montseny amb 2n d’ESO, trobades de 4t d’ESO a les convivències "Més enllà de l’aula” i trobada dels alumnes de 1r de batxillerat.

  2. Amb professors: Trobada "Més enllà del claustre”.

 5. Empènyer projectes d’acció social.
  1. Animar i dinamitzar el voluntariat dins la pròpia escola (participació a la Campanya de recollida de joguines i a la Campanya de solidaritat, participació al Gran recapte dels aliments) i fora de la nostra escola (participació al programa del Voluntariat educatiu - projecte d’àmbit municipal -) i estar sempre oberts a noves propostes de voluntariat.

  2. Facilitar xerrades per a alumnes sobre els temes de solidaritat i cooperació.


Arxius d'interès


També et pot interessar...

Inscripció Batxillerat Dual

Circular d'inscripció per al Batxillerat Dual que cal omplir i entregar a la recepció del centre un cop fet el registre ON LINE obligatori a:   ...

llegir més »

Inscripció al Casal d'Estiu Vedruna 2018

Al següent enllaç podreu fer les inscripcions pel Casal d'Estiu Vedruna 2018. Places limitades!   https://goo.gl/forms/jrAfMCUspLfPRRb02...

llegir més »

Preinscripció Curs 2018-19

  Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2018-19 el 13 al 24 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document de Sol·licitud que ...

llegir més »