Qui som?

L'Equip de pastoral de l’escola el formem mestres i professors de les diferents etapes educatives, perquè entenem la Pastoral com a un projecte que implica totes i cada una de les persones de l’escola. La Pastoral, doncs, és una part essencial del carisma Vedruna, el tarannà que ens caracteritza.

Per a portar a terme la tasca Pastoral, l’equip està format per la Marta Pagès (mestre d’educació infantil), l’Àlex Coll i l’Azucena Villamediana (mestres d’educació primària) i la Mireia Agulló (educació secundària i batxillerat).

L’Equip de pastoral compta amb la col·laboració del mossèn Enric Tubert i de tot el claustre de professors. Sense ells i la seva implicació, la Pastoral a l'escola no seria possible.

Foto: Equip de Pastoral. Àlex Coll, Azucena Villamediana, Marta Pagès i Mireia Agulló.També et pot interessar...

Preinscripció Curs 2017-18

Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2017-18 el 23 de març i finalitza el 4 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document ...

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

El nostre batxillerat

Un projecte rigorós i familiar per a preparar-nos per a la universitat.  

llegir més »