Darreres actes assamblea general AMPA

ACTA NÚMERO 2/2017-18 DE L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L'ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA VEDRUNA DE PALAMOS

 

Celebrada el dia 19 de Juny de 2018

AMPA VEDRUNA PALAMÓS

Acta Núm. 2/2017-2018

Data: 19 de juny de 2018

Inici: 20:30 h.

Finalitza: 21:40 h.

 

L'Assemblea comença a les 20:30 en primera convocatòria i seguint l'ordre del dia.

 

 

Ordre del dia: 

 

  1. Aprovació de l'Acta de l'Assemblea anterior de 19 de juny de 2018


Tal i com està informat a l'ordre del dia, donat que l'acta està penjada a la plataforma de la escola, apartat AMPA, amb més de 15 dies d'antelació de la data de la assemblea, per donar opció de llegir i esmenar si cal, i no havent rebut cap esmena, es dona per aprovada aquesta acta.

 

 

  1. Memòria activitats extraescolars i esportives

 

 

La tresorera Carmina fa un repàs de les activitats extraescolars del curs i explica que des de l'Ampa s'ha arribat a la conclusió de no fer tanta oferta d'activitats per tal que no hi hagi tanta dispersió i concentrar en aquelles activitats que tenen més demanda.

 

Com a novetat s'ofereix l'extraescolar Audiovisual per 3er i 4art ESO, la Presidenta de l'Ampa remarca que pot ser una oportunitat laboral de futur pels alumnes.

 

 

  1. Informe econòmic

 

La tresorera Carmina exposa les despeses de l'Ampa al llarg del curs. I informa que aquest curs només hi ha hagut un impagat quota Ampa.

 

El Director de l'Escola explica la inversió del Pavelló i la dificultat de trobar un terra adient per tots els usos del Pavelló.

 

 

 

 

 

 

  1. Torn obert de paraula

 

 

El Director de l'escola informa que la professora Gemma Bayé ha aconseguit un grup per fer voleibol a secundària de cara al curs vinent.

 

També explica que s'ha arribat a un acord amb el conjunt d'Escoles Vedruna de Catalunya per tal d'unificar la compra de llibres pel que s'utilitzarà una nova plataforma.

 

També s'unificaran els organigrames de les diferents Escoles Vedruna. Remarca la importància de la nova llei de Protecció de Dades amb la que cal ser molt curosos.

 

Exposa també que a través de les Assemblees de Delegats d'Alumnes s'han aprovat 3 temes: la millora dels serveis d'ESO, la participació dels alumnes d'ESO en les Festes de l'Escola (Nadal, Castanyada,...) i d'introduir el crèdit de síntesi a tots els cursos.

 

Altres novetats de les que informa el Director són:

 

El nou conveni amb Oxford per la realització d'exàmens oficials d'Idiomes. Fins ara es feia amb Cambridge i ara l'Escola ofereix les 2 opcions.

 

A banda pel nou curs amb l'oferiment del Batxillerat Artístic i el Batxillerat Dual hi ha 10 alumnes inscrits per Batxillerat Artístic i 13 alumnes pel Batxillerat Dual.

 

La tresorera de l'Ampa informa que s'estan mancomunant les diferents Ampes Vedruna, que es crearà una Federació que permetrà mancomunar serveis i nodrir-nos els uns dels altres.

 

Una mare proposa l'ús d'uniforme escolar, el Director de l'Escola comenta que és un tema recorrent al llarg dels anys i que de les 36 Escoles Vedruna només una porta uniforme.

 

El Director de l'escola també informa de:

 

La creació d'una Associació d'ex-alumnes.

 

Del nou model de pantaló de xandall a petició de les nenes del Vedruna de Palamós que ara també podran optar a leggins negres.

 

Una mare pregunta la possibilitat de poder reutilitzar els xandalls de l'escola i que els alumnes que canvien de talla els puguin cedir a alumnes més petits. La Tresorera de l'Ampa informa que ara mateix hi ha molta quantitat de roba perduda a l'escola i que s'ha decidit donar-la a l'ONG Projecte Xevi.

 

La Presidenta de l'Ampa exposa els següents temes:

 

  • La poca assistència a les xerrades que organitza l'Ampa i demana als pares assistents que ens facin arribar propostes de temes que els siguin d'interès de cara al curs vinent.
  • Degut a l'èxit del Taller de Primers Auxilis ofert als pares aquest curs, es tornarà a oferir el curs vinent.
  • Demana més implicació per part dels pares delegats i informa que de cara al proper curs hauran d'assistir a les Assemblees Generals de l'Ampa.

 

 

 

Finalment la Presidenta de l'Ampa agraeix públicament la presència de tots els assistents.

 

  1. Sense més temes, s'aixeca la sessió a les 21:40h.

 


També et pot interessar...

Inscripció Batxillerat Dual

Circular d'inscripció per al Batxillerat Dual que cal omplir i entregar a la recepció del centre un cop fet el registre ON LINE obligatori a:   ...

llegir més »

Inscripcions escola d'idiomes extraescolar 18-19

Accediu a la informació i als fulls d'inscripció per a l'escola d'idiomes d'anglès i francès que hem organitzat conjuntament amb l'empresa especial...

llegir més »

Inscripció activitats extraescolars

Formulari d'inscripció a les activitats extraescolars: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSsbCqxHHbGYDNExc2f6gj0ZdrlbTDKBu_yKNovBtr4tg7Dw/...

llegir més »