DARRERES ACTES ASSAMBLEA GENERAL AMPA

ACTA NÚMERO 2/2016-17 DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES DE L’ESCOLA VEDRUNA DE PALAMOS

 

celebrada el dia 7 de Juny de 2017

AMPA VEDRUNA PALAMÓS

Acta Núm. 2/2016-2017

Data: 7 de juny de 2017

Inici: 20:30 h.

Finalitza: 22:00 h.

 

L’Assemblea comença a les 20:30 en primera convocatoria i seguint l’ordre del dia.

 

La Presidenta de la Junta, Sra. Tània Bustins Gibernau, dona la benvinguda als assistents i demana que si algun dels assistents té interès per algun tema per fer les xerrades del curs vinent ho proposi.

 

Ordre del dia: 

  1. Aprovació de l’Acta de l’Assemblea anterior de 18 octubre de 2016

 

Tal i com està informat a l’ordre del dia, donat que l’acta està penjada a la plataforma de la escola, apartat AMPA, amb més de 15 dies d’antelació de la data de la assemblea, per donar opció de llegir i esmenar si cal, i no havent rebut cap esmena, es dona per aprovada aquesta acta.

 

 

  1. Informe econòmic

 

La tresorera Carmina explica despeses i inversions Ampa.

 

 

 

  1. Memòria activitats extraescolars i esportives

 

 

La tresorera Carmina explica memoria extraescolars del curs

 

 

La Carmina Ontiveros informa que com a novetats pel proper curs s’oferiran les activitats de skate, Educació Emocional i Teatre.

Hi ha la demanda d’una mare de P5 que demana manualitats per Infantil.

 

 

  1. Projecte socialització de llibres i compra material mancomunat

 

Explicació de l’Ampa de les despeses de llibres i material mancomunat i demostració de l’estalvi que implica el projecte

Una mare proposa altres mesures per tal d’economitzar les despeses del llibres i des de l’Ampa se la invita a parlar de les seves propostes i tirar endavant el projecte.

 

 

  1. Torn obert de paraula

 

 

La Presidenta de l’Ampa informa dels següents temes:

 

Que es retornarà rebut de la Quota CPAC (Associació d’Ampes d’Escoles Cristianes de Catalunya) ja que no s’està utilitzant.

 

Fa recordatori de l’organització de la 2ª. Festa Holi per part de l’Ampa.

 

Fa recordatori de l’organització de la sortida Aquadiver el setembre que es farà arribar via delegats cap a finals d’agost.

 

Pregunta als pares assistents si els sembla correcta la informació de temes de l’Ampa via WhatsApp.

 

Dues mares presenten algunes queixes i dubtes respecte el funcionament del menjador: els preocupa la utilització del raspall de dents i el fet que a vegades només es doni mitja peça de fruita per postres. La Direcció de l’escola informa que es dona mitja peça de fruita per no fer malbaratament però que evidentment poden repetir. El Director de l’Escola també informa als pares assistents que tenen la possibilitat de visitar el menjador per veure el seu funcionament sempre que vulguin.

 

Alguna mare pregunta sobre el tema de posar un autobús pels pobles de les rodalies, des de l’Ampa si l’informa que és un projecte que ja es va inciar però no es va tirar enavant per falta de quórum.

 

S’informa des de l’Ampa la proposta de crear un Local Social /Bar pels alumnes més grans durant les seves hores lliures.

 

El Director de l’Escola planteja la idea de que a P3 s’ha pensat que els nens puguin fer migdiada.

 

Informa també de les properes obres al c/Xaloc: on es farà una rampa per accés a cotxets i persones amb mobilitat reduida.

 

La Presidenta de l’Ampa agraeix públicament la presencia de tots els assistents ja que a vegades la Junta se sent poc recolzada. També agraeix les facilitats i la bona entesa per part de l’escola i sobretot a una membre de l’Ampa, M. Rosa Alvarez que ja acaba la seva etapa com a membre de la Junta i com a mare de l’escola per la seva implicació.

 

 

  1. Sense més temes, s’aixeca la sessió a les 22:00h.


També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »