Estades UK 2017

Ja és tradició facilitar als alumnes de les escoles Vedruna de Catalunya l’aprenentatge de l’anglès en una escola de UK.

Estem satisfets i convençuts d’oferir novament aquesta activitat.

L’objectiu de la proposta és el de millorar el coneixement de l’anglès estudiant-lo i practicant-lo durant dues, tres o quatre setmanes a Anglaterra i, alhora, conèixer i conviure amb d’altres alumnes i amb les famílies angleses que els acullen. L’experiència d’anys anteriors confirma la millora en fluïdesa de l’anglès, la pèrdua de la por a parlar-lo i la satisfacció, per les classes i les activitats

L’any passat sis alumnes de la nostra escola van participar i van gaudir de la experiència. Enguany ja tenim 13 alumnes inscrits .

 

Oferta Estiu 2017

A  qui  va  dirigit?   Alumnes  de  tots  els cursos de Secundària, de les escoles Vedruna de Catalunya.

A  on  anem? Torquay, Exeter,Exmouth Plymouth(Devon, UK) o Dublin (Ireland): En tots els destins hi ha escoles properes, a les quals els alumnes participants assisteixen a classe en grups de 12-15 alumnes.

Què  fem?  Classes d’anglès cada matí i activitats culturals i esportives a la tarda- vespre. Excursions el cap de setmana.

Modalitat   de  l’estada:  Estada  amb famílies seleccionades. Règim de pensió completa. Cada grup viatja amb dos professors  d’escoles  Vedruna  de Catalunya.


 

 També et pot interessar...

Preinscripció Curs 2017-18

Obrim el període de preinscripcions pel proper curs 2017-18 el 23 de març i finalitza el 4 d'abril. Per a realitzar-la cal emplenar el document ...

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

El nostre batxillerat

Un projecte rigorós i familiar per a preparar-nos per a la universitat.  

llegir més »