Estades UK 2017

Ja és tradició facilitar als alumnes de les escoles Vedruna de Catalunya l’aprenentatge de l’anglès en una escola de UK.

Estem satisfets i convençuts d’oferir novament aquesta activitat.

L’objectiu de la proposta és el de millorar el coneixement de l’anglès estudiant-lo i practicant-lo durant dues, tres o quatre setmanes a Anglaterra i, alhora, conèixer i conviure amb d’altres alumnes i amb les famílies angleses que els acullen. L’experiència d’anys anteriors confirma la millora en fluïdesa de l’anglès, la pèrdua de la por a parlar-lo i la satisfacció, per les classes i les activitats

L’any passat sis alumnes de la nostra escola van participar i van gaudir de la experiència. Enguany ja tenim 13 alumnes inscrits .

 

Oferta Estiu 2017

A  qui  va  dirigit?   Alumnes  de  tots  els cursos de Secundària, de les escoles Vedruna de Catalunya.

A  on  anem? Torquay, Exeter,Exmouth Plymouth(Devon, UK) o Dublin (Ireland): En tots els destins hi ha escoles properes, a les quals els alumnes participants assisteixen a classe en grups de 12-15 alumnes.

Què  fem?  Classes d’anglès cada matí i activitats culturals i esportives a la tarda- vespre. Excursions el cap de setmana.

Modalitat   de  l’estada:  Estada  amb famílies seleccionades. Règim de pensió completa. Cada grup viatja amb dos professors  d’escoles  Vedruna  de Catalunya.


 

 També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

Jornada de Portes Obertes 2018

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »