Sprichst du Deutsch?

L’escola aposta per l’alemany com a tercera llengua estrangera i per això s’imparteix a secundària com a matèria complementària. L’objectiu comú a tots els cursos és engrescar els alumnes a descobrir un altre idioma i també la cultura alemanya.

En concret, a 1r i 2n d’ESO es donen les primeres pinzellades d’alemany i s’enfoca la feina i el treball a l’aula donant importància a la dimensió comunicativa. Són dues hores a la setmana on es combinen exercicis pràctics d’aplicació dels conceptes apresos a classe amb una part més lúdica.

Pel que fa a 3r i 4t d’ESO, i com a continuació de les assignatures d’alemany de 1r i 2n d’ESO, la intenció és consolidar els aspectes apresos a cursos anteriors i proporcionar una bona base per a ampliar els coneixements d’aquesta llengua estrangera. A aquest nivell, es fa alemany com a matèria complementària una hora a la setmana.

 


Arxius d'interès


També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

Jornada de Portes Obertes 2018

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »