The Fonix 2017

Participar en concursos externs és molt important per continuar motivant en l’aprenentatge de l’anglès als nostres alumnes. Els alumnes d’ESO i Batxillerat ens presentem al Fonix.

El Concurs The Fonix està organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l’Esplai. El concurs compta amb el suport de la Direcció General dePlanificació i Entorn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel.lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans. El concurs és una iniciativa que que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

La nostra escola ja va participar en aquest concurs l’any passat, no ens vàrem classificar per la final per molt poc.Aquest any continuem presentant-nos  i treballant per aconseguir el reconeixement del nivell d’anglès dels nostres alumnes.

 Aquests alumnes ens han representat en el concurs d'anglès interescolar The Fonix, després de superar la fase local. Dissabte 25 de febrer van fer les proves de la fase territorial a Girona.

Són l'Aida Bach, primer d'ESO, Judit Barba de segon, Sandra Vilaboa tercer i Alan Apalimov de quart. Xavier Farré primer de batxillerat i Pau Requena de segon.

Thank you very much and Congratulations. !!!!També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

Jornada de Portes Obertes 2018

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »