Memòria bàsquet 2015-2016

Nom president: Ferriol Ayats Garcia 

Adreça social: c. Xaloc ,  - 17230- Palamós

Telèfon: 972314286 ( en horari escolar )

Web: ampavedrunapalamos@gmail.com

Núm. Registre municipal d’Entitats ciutadanes:027

Núm. Registre Direcció General de l’Esport: A-578

Cens Esportites: 544    noies:290    nois: 254

 

Programació curs 2015-2016

Informació: Escola Vedruna Palamós -  Ampa Vedruna

Sr. Ferri Ayats  -   Jordi Acero  -   Carmina Ontiveros

Contacte: Jordi Acero – 630266524 – 7jordi7@gmail.com

 

Club Bàsquet Ampa Vedruna Palamós 1987-2016.

Les activitats extraescolars de l’Ampa Vedruna Palamós, juntament amb les activitats esportives, i sobretot el Club de Bàsquet està consolidat i amb un augment any rere any  amb el nombre d’equips i de jugadors. Amb l’ajut i suport per part de  l’Ajuntament de Palamós, i  la germanor amb les altres escoles municipals, el Club Bàsquet Ampa Vedruna Palamós, ja és tot un referent al nostre municipi de Palamós i les comarques Gironines.

Aquest reconeixement del nostre Club, no només es centra en les fites esportives aconseguides sinó també en la feina duta a terme per part dels entrenadors,

El reconeixement del  Club Bàsquet Ampa Vedruna Palamós, per sobre de tot ens centrem el la qualitat humana marcant uns objectius socials i esportius, no només centrant-nos en les fites esportives aconseguides.

 

Història del Club de Bàsquet Ampa Vedruna Palamós.

L’1 de maig de 1883 , quatre germanes Vedruna van iniciar el llegat de l’escola Vedruna Palamós, i anys més tard el 1987, l’Associació de pares i mares de l’escola juntament amb l’escola inicia el Club de Bàsquet Ampa Vedruna Palamós.

A data d’avui maig del 2016, aquest Club de Bàsquet, és un dels pilars esportius a l’Ampa i de l’escola Vedruna, i a les portes de complir els 30 anys d’història.

Des del voluntariat dels pares i mares de l’Ampa ,  juntament amb el Coordinador  esportiu de l’escola i  coordinador de Bàsquet del Club s’ha gestionat durant els últims anys diferents esports , però els que han anat quedat consolidats i amb un projecte esportiu adequat a les necessitats dels alumnes ha estat el  Bàsquet.

L’oferta d’equips va des de l’escoleta del Club de Bàsquet , els més petits de l’escola ( p-3,p-4,p-5), fins a les categories superiors  al arribar als Sots -25, tenint un total de 14 equips entrenant i competint. El Club està afiliat a la Federació Catalana de Basquetbol de Girona i també al Consell Comarcal Esportiu del Baix Empordà, participant en les competicions establertes que organitzen respectivament.

 

El bàsquet Ampa Vedruna Palamós ha participat a diferents tornejos durant la temporada 2015-2016:

 

-       VI Torneig Nacional de Bàsquet TB Mare Nostrum, per setmana Santa, quedant com a Sots campions els Pre-Mini Blanc.

-       Torneig CB Banyoles, per setmana Santa, participant l’Infantil Blanc.

-       Torneig BC  Torroella , per setmana Santa , participant el Pre-infantil masculí.

-       12h la Salle Palamós, 1 de maig

-       Diada de bàsquet FD Cassanenc, el 5 de juny, participant Cadet Vermell.

-       Ludibàsquet a Vidreres, 11 de juny , participant el Mini femení, Pre mini femení

-       Torneig Salle Girona, 4 de Juny Infantil Vermell.

-       Diada de cloenda Bisbal Bàsquet, 29 de maig Escola, Pre mini Vermell, Mini femení, Mini Masculí, Pre infantil, Infantil Blanc.

-       Trobada d’escoletes de Bàsquet al Pavelló vedruna, el 15 de maig.

-       Campus Bàsquet estiu 2016, juliol i agost 3 tardes per setmana.

-       Festival Esportiu Ampa Vedruna Palamós, 29 de maig, participant Patinatge, Aeròbic i Dansa Cobosmika.

-       Torneig 3x3 Dins Actes Festa Major, 19 de juny.

 

També hem d’esmentar la participació de l’Ampa Vedruna Palamós a les activitats esportives de:

-          Vela, dins el XVIII Curs Escolar Municipal d’Iniciació de la Vela.

-          Natació: , dins el XIIII Curs Escolar Municipal d’Iniciació a la Natació.

-          Escalada: dins el VIII Curs Escolar Municipald’Iniciació a l’Escalada, totes adreçades als alumnes del centre en horari lectiu.

 

La gran diversitat de clubs i d’activitats esportives  a la vila de Palamós, ha fet que l’oferta de l’Ampa Vedruna Palamós, no només es centri en les diferents activitats,  sinó també en esforçar-nos a merèixer confiança i fer confiança  a tothom, la nostra feina dia a dia és donar suport , diàleg i col.laboració  amb les famílies i tot això es gracies a la qualitat, dels nostres monitors esportius i entrenadors del Club.

Al llarg de l’any s’han dut a terme diferents activitats, el Torneig de cadet Masculíi Júnior femení, la 4Art Trobada d’escoles del Bàsquet del Consell Comarcal, Torneig de Mini Masculí i Femení, el campus de bàsquet de setmana santa, i el campus de bàsquet d’estiu.

Opinió :

Des de l’Ampa, no ens cansem de de voler col.laborar i donar el suport necessari amb les famílies del nostre centre, tot i així des de l’ampa obrim les portes a altres famílies d’altres centres a poder participar en les nostres activitats.

Desprès d’un temps de la gestió integral del Club i les activitats extraescolar i esportives, la possada en marxa de la nova gestió, i els canvis sobrevinguts al llarg de les últimes temporades,  no hem deixat que això quedes reflectit en els nostres nois i noies del Club de Bàsquet i demés activitats esportives, tan és així que l’oferta esportiva s’ha augmentat considerablement, introduint alguna modalitat més o ampliant el nombre de judadors del Club amb un 25% i entrar amb col.laboració amb l’ampa la Vila i tenir els seus jugadors amb nosaltres.

Algunes de les activitats esportives  de l’Ampa , s’han consolidat i altres de nouvingudes han sigut ben rebudes per part dels alumnes de l’escola. La feina ben feta dels nostres monitors i entrenadors , és veu recompendasa amb les competicions i altres activitats que alguna vegada porten la seva recompensa.

L’Esport és una de les disciplines que s’ens dubte te molt de benefici per al nostre cos i ment, i per això la nostra oferta esportiva va ampliant-se any rere any.

I amb l’i.lusió de fomentar la feina de col.laborar , de companyeris-me , el respectar, del saber guanyar o perdre quan és el cas, del diàleg,,en totes aquestes petites grans coses són les que l’esport ajuda als nens i nenes a conèixer i fomentar en el seu creixement personal i col.lectiu, i en això és el que l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Vedruna, amb el Club Bàsquet Ampa  ens fa deixar de ser competitius en algunes vegades i ser més persones i esportistes en altres.

Carmina Ontiveros  Llobet.

Membre Ampa Vedruna Palamós.

 

 

 

Campus bàsquet – Jordi Acero

 

Mini femení Campió de Girona Nivell B per la Federació Catalana de bàsquet .

5 Laia Sánchez

6 Mariona Manchado

7 Martina Molero

8 Paula Lloret

10 Anna Torrents

11 Adriana Valiente

12 Gemma Martín

13 Cristina Lamarca

16 Sandra Sagrera

22 Mireia Rocafort

28 Ksenia Gleza

31 Asha Reixach

32 Rokea Djitte

66 Onna Disabato

 

Entr. Albert Jordà i Mar Henche

Premini Blanc : Campió o 3r classificat de Girona de nivell A per la Federació Catalana de Bàsquet(Depenent del partit de dema), sots-Campió al torneig TB MARE NOSTRUM a nivell nacional a Salou i campió de les 12h de La Salle Palamós.

Premini Blanc :

2 Alexander Terren

4 Jorge Marsal

7 Jan Acero

8 Pere Coll

9 Oriol Estellé

10 Tadeo Andollo

11 Marc Mir

12 Oier Pàmies

13 Pol Mir

16 Robert Y.

23 Genís Cabello

 

Entr. Jordi Acero i Ayoub Archid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

La nova normativa d'avaluació d'Educació Primària

Benvolgudes famílies, en aquest document trobareu l'explicació del nou model d'avaluació a primària. És el document que vàrem fer servir per la reu...

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »