Auxiliar de conversa

 

Aquest curs 2017/18 tornem a comptar amb l’ajuda d’un auxiliar de conversa  per tal de donar impuls al Projecte Lingüístic Multilingüe de la nostra escola. 

Tenir un auxiliar de conversa suposa avantatges dins del conjunt d’actuacions destinades a donar suport al desenvolupament del nostre projecte innovador per a la gestió de llengües estrangeres.

Són un recurs de primer ordre per a estimular l’aprenentatge de llengües i el coneixement d’altres cultures i altres formes d’entendre el món. La seva tasca educativa dóna suport lingüístic a les activitats programades pel tutor o tutora d’aula, amb objectius comuns: el desenvolupament de les competències comunicatives i lingüístiques de l’alumnat. Aquest objectiu és clau per a l’aprenentatge al llarg de tota la vida, atès que l’oralitat esdevé una habilitat bàsica i transversal per a l’estudi i el creixement personal.

Recordem els auxiliars que ens han acompanyat, Warren ( England) , Aoife ( Ireland), Michael ( Canadà), Olga (Russia). Cadascú ha aportat un petit gra de sorra al projecte permetent que els nostres alumnes hagin  pogut estar en contacte amb diferents variants lingüístiques i accents de l’anglès.

Enguany comptem amb l’ajuda de la Liane Martínez.

Welcome Liane!!!

 

Arxius d'interès


També et pot interessar...

llibret de funcionament general de l'Escola 2017-18

Llibret de funcionament general de l'escola per aquest curs on les famílies podreu consultar moltes de les dades principals que us poden fer falta....

llegir més »

Jornada de Portes Obertes 2018

llegir més »

Llibret activitats extraescolars 2017-18

A l'arxiu adjunt podeu consultar les activitats extraescolars per al curs actual.  

llegir més »